Уважаеми клиенти, сроковете за изпълнение на поръчките са както следва: 

За НОРМАЛНИТЕ поръчки:

до 3-4 работни дни и предаване на куриер (Внимание: срокът НЕ включва срока за доставка)

За БЪРЗИТЕ поръчки:

до 1-2 работни дни и предаване на куриер (Внимание: срокът НЕ включва срока за доставка)

 

Напомняме Ви, че срокът за изпълнение на поръчките не включва срока за тяхната доставка. Куриерските фирми, с които SnimkiteNi.bg работи, са Интерлогистика и M&BM Express. Куриерите извършват доставката до входа на блока/сградата. Не се извършват доставки с други куриерски фирми.

Срокът за изпълнение на поръчките започва от момента на приемане на поръчката и не включва срока за доставка. Куриерските фирми имат свой график за доставка на пратки, който не е включен в срока за изпълнение на поръчките. Не се извършва доставка на поръчки в ПОЧИВНИ И ПРАЗНИЧНИ ДНИ! При лоши метеорологични условия, свързани с трудно проходими пътища, при доставки в райони на страната, които са с временно ограничение на достъпа, при възникнали внезапни технически обстоятелства, свързани с прякото изпълнение на поръчките, при свръхнатоварвания и в условията на кампанийност, SnimkiteNi.bg запазва правото си да удължи срока за изпълнение на нормалните поръчки с максимум 4 работни дни, като не дължи компенсация за това. Справка за статуса на поръчката и нейното съдържание се прави след Вход в сайта и повторно натискане на бутона за вход/профил ("човечето"). Клиентът получава e-mail при всяка промяна на статуса на поръчката – „Приета”, „За работа”, „Изпълнена”, „Изпратена”или „Отказана”.

 

Уважаеми клиенти,

Във връзка с извънредното положение в страната и въведените противоепидемични мерки за овладяване на епидемията от COVID-19, отправяме следните препоръки към Вас при получаване на пратката Ви от куриера:

- спазвайте необходимата дистанция от 2 метра между Вас и куриера при подаването на пратката и нейното заплащане,

- пригответе точната сума предварително – ако не сте сигурни за крайната сума по наложения платеж (например ако сте направили няколко поръчки, които се класират за промоция), моля, свържете се с нас, за да Ви предоставим тази информация,

- всички служители на куриерските фирми, с които работим, са инструктирани да спазват хигиенните изисквания, включително носенето на предпазни средства – ръкавици и маска. В случай на нарушение, моля, подайте сигнал до съответната куриерска фирма!

За контакт с Интерлогистика: 

сайт: www.interlogistica.bg/

телефон: 0700 12 144

e-mail: customerservice@interlogistica.bg

За контакт с M&BM Express:

сайт: www.mbm-express.com

телефон: 0700 10 100

e-mail: contact-express@mbm-bg.com