Луксозен Албум Henzo Blue -100 страници

Цена: 72.50 лв.
Код: 879
Промоция продуктът участва в промоцията за безплатна доставка

За да направите поръчка е необходимо да сте регистриран потребител.

Луксозен албум, подходящ за различен формат снимки на холандския производител Henzo, колекция "Chapter". Албумът съдържа 100 страници (50 листа) с големина 29cm х 29cm, разделени с пергаментна хартия. Албумът може да побере максимално 500бр. снимки формат 9х13 или 400бр. снимки формат 10х15 (както е показано на снимките). Снимките се поставят в албума посредством фотолепенки или фотоъгли. Към всеки албум ще получите като подарък от нас комплект от 2000бр. фотоъгли (достатъчни за 500бр. снимки) на марката Hofmann! 

Здрав, шит албум, с ламинирани корици с текстилна цветна част, надпис "Photos" (Снимки) на корицата и запазеното лого на Henzo отстрани, изработени от метализирано фолио. Албумът е произведен от безкиселинни материали (acid-free), с архивно качество (archive quality) и е безопасен за снимките (photo safe). Това гарантира изключителна дълготрайност на вашите снимки при съхранението им в албума!

Размери на албума: 30cm х 31cm

Производител: Henzo, Холандия

*Въпреки, че се стараем да възпроизвеждаме максимално точно цветовете на нашите продукти, са възможни разлики между изображението и действителните цветове на албума в зависимост от настройките на вашия монитор.