Снимки във формат 20x30 се разпечатват само на

FUJI HD мат
Брой копия по
Изберете размер
9x13
10x15
13x18
15x21
20x30
Корекция на файловете
Без корекции
Със корекции
Изберете хартия
FUJI гланц - 0.19 лв.
FUJI HD гланц - 0.28 лв.
FUJI мат - 0.21 лв.
FUJI HD мат - 0.28 лв.
Fujicolor Crystal Archive Paper Glossy е висококачествена фотографска хартия с гланцирана повърхност. Подходяща е за Вашите любителски снимки от пътувания, рождени дни и други важни за Вас събития. Създадена, за да гарантира отлично качество на Вашите снимки на ниска цена. Брандирана със стандартен надпис на гърба.
Fujicolor Crystal Archive Paper Supreme HD Glossy е фотографска хартия с гланцова повърхност от най-ново поколение, създадена да възпроизвежда Вашите снимки с възможно най-високо качество. Подходяща за професионални и сватбени снимки, както и за тези от Вас, които искат най-доброто, за да съхранят спомените си. Отличава се с по-голяма наситеност на цветовете, повече изразителност на светлосенките и по-голяма плътност на хартията. Брандирана със златен надпис на гърба.
Fujicolor Crystal Archive Paper Lustre е висококачествена фотографска хартия с матова повърхност. Подходяща е за Вашите любителски снимки от пътувания, рождени дни и други важни за Вас събития. Създадена, за да гарантира отлично качество на Вашите снимки на ниска цена. Брандирана със стандартен надпис на гърба.
Fujicolor Crystal Archive Paper Supreme HD Lustrе е фотографска хартия с матова повърхност от най-ново поколение, създадена да възпроизвежда Вашите снимки с възможно най-високо качество. Подходяща за професионални и сватбени снимки, както и за тези от Вас, които искат най-доброто, за да съхранят спомените си. Отличава се с по-голяма наситеност на цветовете, повече изразителност на светлосенките и по-голяма плътност на хартията. Брандирана със златен надпис на гърба.

За да направите поръчка е необходимо да сте регистриран потребител.