Наш основен ангажимент е защитата на Вашите лични данни. Тези данни включват не само личните данни, достъпни във Вашия профил, но и файловете, които ни изпращате за копиране на снимки.

SnimkiteNi.bg обработва Вашите лични данни съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Данните, които са необходими за направата на регистрация или поръчка на сайта са: име и фамилия, e-mail, мобилен телефон за връзка, адрес за доставка, пощенски код, данни за фактура (ако Клиентът е посочил, че желае да бъде издадена такава). За да можем да обработим Вашата поръчка по възможно най-добрия начин, запазваме необходимите за изпълнението на Вашите поръчки данни и ги споделяме в частта, касаеща доставка на поръчката с куриерската фирма, изпълняваща доставката. Куриерската фирма, с която могат да бъдат споделени Вашите данни е Интерлогистика .

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата, без това да Ви идентифицира като физическо лице: Google Analytics и Google Webmaster tools. В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

Ние Ви гарантираме, че е изключено Вашите снимки и информацията за Вас, която сте ни предоставили, да стане публично достояние, да бъде злоупотребено с нея или да бъде предоставена на трети лица за техни цели. Единствените случаи, в които Вашите лични данни могат да бъдат предоставяни на трети лица, различни от горепосочените, са във връзка със защита на нашите законни интереси. Те могат да включват:

  1. Мерки за защита на уебсайта и потребителите на сайта срещу кибератаки,
  2. Мерки за предотвратяване и откриване на престъпления и измами, включително предаване на информация на компетентни публични органи съгласно съществуващите закони на Република България.
  3. Мерки за защита от некоректни клиенти на сайта, които са нарушили сключения Договор за покупко-продажба от разстояние.

Всички файлове, които сте ни изпратили като Поръчка за копиране на снимки, се съхраняват при условията на ограничен достъп до изпълнение на поръчката. Достъп до файловете Ви в този период имат Администратора на сайта и Кописта (ако поръчката съдържа снимки или продукт със снимка). След като поръчката Ви е изпълнена, достъп до файловете Ви в срок от 30 дни има САМО администраторът на сайта. След този срок файловете се изтриват безвъзвратно от носителя за временно съхранение на поръчките. Клиентът има право да изиска файловете му да бъдат изтрити преди изтичането на този срок в следните случаи:

  1. Поръчката е отказана от Клиента или Администратора съгласно Условията за ползване на сайта преди нейното изпълнение,
  2. След получаването и заплащането на Поръчката от Клиента. В този случай Клиентът е длъжен да уведоми SnimkiteNi.bg по e-mail или през формата за Контакти на сайта, че поръчката му е получена успешно и декларира, че не предявява претенции свързани с поръчката. В този случай Клиентът се отказва от правото си на Рекламация, замяна или връщане на стоката.

Всички файлове и/или продукти, които са качени на сайта, но за които няма направена Поръчка, се съхраняват в Количката на клиента в рамките на 2 календарни дни, след което безвъзвратно се изтриват. 

Регистрацията и данните на потребители, които не са направили своята първа поръчка в рамките на 6 месеца, считано от датата на регистрация, както и на тези наши клиенти, които не са посещавали сайта в период от 24 месеца, се заличават напълно.