Уважаеми клиенти, сроковете за изпълнение на поръчките са както следва: 

За НОРМАЛНИТЕ поръчки:

до 6 работни дни и предаване на куриер. Внимание: срокът НЕ включва дните за доставка, доставките са само в работни дни!!!

За БЪРЗИТЕ поръчки :

до 1 работен ден след получаване на сумата по банков път и предаване на куриер. Внимание: Срокът НЕ включва дните за доставка, доставките са само в работни дни!!!

Напомняме Ви, че срокът за изпълнение на поръчките не включва дните за тяхната доставка. Куриерската фирма, с която SnimkiteNi.bg работи, е Интерлогистика . Куриерите извършват доставката до входа на блока/сградата. Заплащането на пратките, които са с наложен платеж, става САМО в брой на куриера. Куриерите нямат ПОС терминал. Не се извършват доставки с други куриерски фирми.

Срокът за изпълнение на поръчките започва от момента на потвърждаване на поръчката и не включва срока за доставка. Куриерските фирми имат свой график за доставка на пратки, който не е включен в срока за изпълнение на поръчките. Не се извършва доставка на поръчки в ПОЧИВНИ И ПРАЗНИЧНИ ДНИ! При лоши метеорологични условия, свързани с трудно проходими пътища, при доставки в райони на страната, които са с временно ограничение на достъпа, при възникнали внезапни технически обстоятелства, свързани с прякото изпълнение на поръчките, при свръхнатоварвания и в условията на кампанийност, SnimkiteNi.bg запазва правото си да удължи срока за изпълнение на нормалните поръчки с максимум 4 работни дни, като не дължи компенсация за това. Справка за статуса на поръчката и нейното съдържание се прави след Вход в сайта и повторно натискане на бутона за вход/профил ("човечето"). Клиентът получава e-mail при всяка промяна на статуса на поръчката – „Приета”, „За работа”, „Изпратена”или „Отказана”.

 

За контакт с Интерлогистика: 

сайт: www.interlogistica.bg/

телефон: 0700 12 144

e-mail: customerservice@interlogistica.bg